Contreat: De expert in betoncosmetica, biogasinstallaties, waterzuivering en meer!

Neem contact op

Contreat, dat zijn de specialisten in de behandeling, bescherming en herstelling van beton. We hebben heel veel ervaring in het bieden van een breed gamma aan betonoplossingen en leveren onze diensten in het behandelen en beschermen van beton regelmatig aan grote bedrijven en organisaties. We zijn een jong, dynamisch bedrijf dat opereert in België, Frankrijk en Nederland. Als u beroep wilt doen op onze diensten in betonbehandeling, betonimpregnering en -bescherming, stuur ons dan een e-mail op info@contreat.be of gebruik het contactformulier! Wij houden van beton!

Spuiten van waterdichte rokken

We kunnen de volledige waterdichtheid van kelders in gebouwen en allerlei betonstructuren garanderen dankzij het gebruik van een waterdichte rok die volledige bescherming biedt tegen indringing van vocht. We kunnen beton ook beschermen door het injecteren van een condensbescherming die beton vele jaren lang structureel gezond kan houden.

Impregnering

Eens het grondig werd schoongemaakt kunnen we het beton impregneren zodat de poriën zich sluiten en het geen vuil of andere vreemde stoffen meer zal opnemen. Bijkomend betekent dit dat het beton geen stof zal vrijgeven in de atmosfeer zodat het minder onderhoud nodig heeft en gezonder is voor werknemers.

MMA-Membraan

Methylmetacrylaat (MMA) membranen zijn flexibele, elastische waterdichtingsmaterialen die kunnen gebruikt worden op vloeren en muren. Onze erg duurzame membranen kunnen verstoven worden op de ondergrond zodat ze een ultieme bescherming voor gebouwen en andere infrastructuur bieden.

Biogasinstallatie

Het toenemende gebruik van biogas betekent dat er een hogere vraag is naar kwalitatieve, duurzame bekleding voor reservoirs of tanks. Contreat staat bekend voor de plaatsing van tankbekleding die een hoge graad van veiligheid biedt en die het vereiste aantal productieonderbrekingen voor onderhoud en herstellingen tot een minimum beperkt.

Waterzuiveringsinstallaties

Voor waterzuiveringsprojecten is er een duidelijke behoefte aan een ervaren aannemer die betrouwbare producten gebruikt. Contreat heeft deelgenomen aan een groot aantal projecten bij waterzuiveringsinstallaties in Frankrijk, België en Nederland en we kunnen tot 12000 vierkante meter beton waterdicht maken en beschermen in amper zes weken. Voor meer details, contacteer ons vandaag nog.