Farys drinkwatervergaarbak - ASSE, BELGIË

In opdracht van Alheembouw zorgen wij voor een flexibele externe waterdichting van een cilindrische betonnen drinkwatervergaarbak met

bijhorende pompkelder en dienstgebouwen te Asse, en dit over een oppervlakte van 1.310 m². Hiervoor maken we gebruik van de MasterSeal6100FX van BASF.

EVIAN/DANONE BIOGASINSTALLATIE - VINZIER, FRANKRIJK

Onze cliënten Evian en Danone vroegen ons het grondwater van Evian Les Bains te beschermen door de gecontroleerde bemesting te gebruiken van de omliggende velden. We gebruikten een PMMA-systeem inclusief een flexibel membraan over een oppervlakte van 720 m². Het project werd opgeleverd in augustus 2016.

'La Seine Musicale' – een nieuw concertgebouw in Boulogne-Billancourt (Parijs-Zuid)

We kregen de opdracht van Bouygues Batiment IDF om hen bij te staan bij de renovatie van dit gebouw. We installeerden impregneringsglas (11530 m²) en een permanent anti-graffitisysteem. (2695 m²), en we bereikten een uniforme kleur rond het hele gebouw. Het oppervlak is nu water- en vuilafstotend en vergt erg weinig onderhoud. We werkten op een erg kort tijdsbestek en het project werd opgeleverd op amper zeven weken, in april 2017.

Park Passionisten - Tienen, België

Een project vergelijkbaar met 'La Seine Musicale', we werden ingehuurd om de ernstige verkleuring op de gevel van deze nieuwgebouwde appartementsblokken te corrigeren. Een impregneringsglazuur werd aangebracht waardoor een egaal uiterlijk bereikt werd, kleurverschillen verdwenen en een niet afbladderend en vuilafstotend geverfd oppervlak ontstond dat weinig onderhoud nodig heeft. Toekomstige roestlekken werden zo onmogelijk gemaakt en de levensduur van het beton werd merkbaar verlengd. De 760 m² voor de Van Roey Groep werd afgewerkt in maart 2017.

Pont Citadelle - Straatsburg, FRANKRIJK 

Deze stalen brug moest waterdicht gemaakt worden voor het beton kon worden gegoten. We installeerden een waterdicht membraan met een rek van 390%. De primer werd op een stalen onderlaag gespoten en de eerste laag MMA-membraan werd aangebracht. De tweede laag MMA-membraan kon reeds na 15 minuten worden aangebracht! De totale werkoppervlakte bedroeg 1000 m2 per dag.

VERGISTERTANK (waterzuiveringstank) - Veurne, BELGIË

Pepsico gaf ons de opdracht een betonnen muur te beschermen in de gasfase van een waterzuiveringstank. We gebruikten een PMMA-structuur met een membraan van 300 m2. Dit project werd opgeleverd in december 2016.