BETONCOSMETICA, GRAFFITIVERWIJDERING... WIJ DOEN ALLES!

Contreat levert een breed gamma aan diensten in betonbescherming en -verfraaiing, waaronder betoncosmetica, graffitiverwijdering, waterdichting, impregnering en betrouwbare tankbekleding. Onze ervaren betonexperts horen bij de top in hun vakgebied en u zult merken dat onze medewerkers de klant echt centraal stellen. Om een oplossing te bespreken die overeenstemt met uw specifieke behoeftes, contacteer ons vandaag nog via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@contreat.be en we antwoorden u zo snel mogelijk.

BETONCOSMETICA

Als uw beton een modern en schoon imago moet uitstralen, contacteer Contreat dan vandaag nog. We begrijpen volledig dat als uw beton gebruikt gaat worden voor bouwprojecten of op plaatsen waar uw klanten het te zien krijgen, het een zo professioneel mogelijke afwerking nodig heeft. Vraag ons naar de mogelijkheden.

GLAZUREN & ANTIGRAFFITI

Betonstructuren zijn een geliefd doelwit voor vandalisme en ze worden al snel een doorn in het oog als er graffiti op wordt aangebracht. Kwetsbare betonoppervlaktes kunnen echter gecoat of geglazuurd worden om het aanbrengen van graffiti en andere stoffen en materialen, waarvan de verwijdering veel tijd en geld zou kosten, te voorkomen.

WATERDICHTING

Structuren zoals tunnels en bruggen zijn erg kwetsbaar voor vochtindringing doordat ze voortdurend aan de elementen worden blootgesteld. Gelukkig zijn we bij Contreat echte experts in het waterdicht maken van beton en kunnen we een bijzonder kostenefficiënte lange termijn-bescherming bieden aan alle soorten beton. Contacteer ons voor meer informatie.

INJECTIEWERKEN

Betoninjectie- en impregneringswerk is een erg effectieve oplossing voor een breed gamma aan problemen waaronder opstijgend vocht. We kunnen uw structuren helpen beschermen zodat ze veilig en stevig blijven terwijl de onaangename visuele aspecten van vochtindringing worden voorkomen.

TANKBEKLEDING

Betrouwbare tank- of reservoirbekleding is essentieel in bepaalde industriële of commerciële omgevingen. Contreat kan bekleding plaatsen die garandeert dat uw bedrijf z’n activiteiten kan voortzetten zonder dat kostelijke productieonderbrekingen noodzakelijk zijn. We leveren oplossingen op maat, contacteer ons team dus vandaag nog voor meer informatie.

VOOR EEN GRATIS BESTEK, STUUR ONS EEN E-MAIL OF GEBRUIK HET CONTACTFORMULIER!